Over GN Materieel

Servicegericht meedenken in de bouw

GN Materieelbeheer biedt je gemak. Je hoeft niet meer zelf te investeren in materieel. Bespaar kosten! Huur materieel en gereedschappen bij ons waardoor je je kan richten op hetgeen waar jij goed in bent. Daadwerkelijk aan de slag.

GN Materieelbeheer heeft altijd gekeurd gereedschap op voorraad en kan je gedegen en professioneel advies geven om je verder te helpen. Tevens kunnen we op elk gewenst tijdstip jouw materieel en gereedschappen keuren en onderhouden zodat het op tijd weer voldoet aan de eisen. Om je nog meer gemak te bieden, bundelen we alles in één administratie. Je krijgt een duidelijk overzicht van het gehuurde materieel en de bijbehorende kosten.

Dankzij onze voorraad, kun je ons ook in spoedgevallen direct bellen. We regelen dat je snel over het juiste materieel beschikt en nemen ook de transportmogelijkheden met je door.

Maak gebruik van onze kennis en ervaring. Wij kunnen met je meedenken over de bouwsystematiek en –logistiek van jouw project, over de inzet van groot- en kleinschalig bouwmaterieel en over de kostenberekening naar de klant toe. Ook kunnen we je hulp bieden bij kwaliteits-, veiligheids- en milieuzaken.

Kies voor gemak, de beschikbaarheid van een groot assortiment materieel en de veiligheid van altijd gekeurd materieel. Maak kennis met GN Materiaalbeheer aan de Galvanistraat in Dordrecht. Bereikbaar via telefoonnummer (078) 6170 443 en e-mailadres johan.peemen@gn-materieel.nl.

Graag verzorgt GN Bouw voor u naast de levering van de benodigde voorzieningen het transport, de constructieve berekening, de montage en het belangrijkste, de veiligheidskeuring!

Veiligheid en gezondheid

GN Materieel levert diverse diensten en producten ter ondersteuning van veiligheid en gezondheid. U kunt bij ons terecht voor producten als harnassen, EHBO-trommels, brandblussers en dergelijke. We adviseren u ook graag over de inrichting van uw werkzaamheden en bouwlocatie. Onze producten zijn vanzelfsprekend altijd gekeurd volgens de laatste vereisten.

Om uw werkzaamheden goed uit te voeren zal er voldoende aandacht gegeven moeten worden aan de arbeidsomstandigheden. Optimaal uitgerust met goed materiaal en materieel geeft het beste resultaat!


Uw samenwerkingspartner voor bouwplaatsinrichting en materieel.

Neem contact op